Rollei Actioncam 220 nu 300 is een prima camera voor een lage prijs

25-03-2015 22:19

Update: Voor de veeleisende gebruiker die 4K en 2K opnames wil maken is er nu de  Rollei Actioncam 420 4K , al leverbaar voor 195,00 tijdelijk inclusief een powerbank van 5200mAh gratis.

Update: 220 wordt 300, Rollei wijzigd de productnaam in Nederland van actioncam 220 naar Actioncam 300!

Rollei Actioncam 220 nu 300 leverbaar. 

   

Rollei heeft het succes van SJCAM opgemerkt en is met een nieuwe lijn sportcamera's gekomen. Niet toevallig lijken deze camera's op de SJ4000 serie, de accessoires zoals de accu zijn 100% uitwisselbaar. Zouden deze misschien door Viofo voor Rollei worden gemaakt?

Enfin,

De Rollei Actioncam 300 is leverbaar en voor een zeer scherpe prijs, slechts 59,00

Wat krijg je daar allemaal voor:

Een sportcamera die goede opnames maakt op HD kwaliteit 1280x720 p 30fps. Voorzien van vele accessoires om hem meteen te kunnen gebruiken bij de meest voorkomende sporten.Er zijn plakkers om hem bijvoorbeeld op je helm te plakken, er is een mount om hem aan je stuur te bevestigen. Een USB kabel en diverse armen om hem in verschillende posities te kunnen plaatsen.

Dashcam: Wees eens economisch en gebruik de Actioncam 220 als Dashboard camera, er is een open frame standaard meegeleverd en met behulp van de SJCAM dashcam mount ( werkt 100% ) kun je hem als dashcam achter je voorruit plakken.

Rollei bied een aantal voordelen ten opzichte van SJCAM, zo krijg je een unieke omruil garantie van maar liefst 24 maanden, het menu is nederlandstalig in te stellen. Ook kent de camera de optie loop opname hetgeen betekend dat hij continu kan opnemen en als de geheugenkaart vol is dan overschrijft hij de oudste bestanden.

De camera is tevens voorzien van een waterdichte kast waarmee je tot wel 40 meter diep kunt duiken. En een beetje duiker weet dat je een rood filter nodig hebt om het veranderde kleurenspectrum onderwater te corrigeren. Ook dat is geen probleem met de leverbare sjcam accessoires.

Kortom voor slechts 49,00 euro krijg je een camera die veelzijdig is, genoeg standaard accessoires heeft om hem meteen te kunnen gebruiken en mocht je meer willen kijk dan rustig eens naar de grote hoeveelheid SJCAM accessoires die allemaal passen!